1000 euro lenen

1000 euro lenen
Wil je snel 1000 euro lenen euro lenen en heb je niemand in je vriendenkring of familie om dat aan te vragen, dan kun je kiezen voor een minilening of flitskrediet. Met zo´n klein krediet kun je tijdelijk een klein bedrag lenen, je moet dit echter wel weer rap aflossen, meestal met een maximale periode van 62 dagen. Het zou je maar gebeuren dat je er net achter komt dat je vergeten bent een paar vette rekeningen betalen en dat het moment van een incassobureau bijna is aangebroken. Je hebt waarschijnlijk al een berg herinneringen gehad en toen gedacht van ´dat komt volgende week wel´. Het kan echter niet langer meer wachten nu en je moet echt actie gaan ondernemen.

Onverwachte kosten

onverwachte kostenEen groot krediet zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening zit er helaas niet in. Je hebt misschien al ergens een langlopende lening en verdere mogelijkheden om dat op te rekken zijn uitgeput. Maar het kan net zo goed zijn dat je een bkr notering hebt die er voor zorgt dat je geen krediet kunt afsluiten. Maar ja, je zit nog steeds in nood voor die €1000 euro lenen en je wilt daar zo snel mogelijk een oplossing voor zien te vinden. Ik zou bijna zeggen: “gelukkig is daar de minilening”, maar gezien de kosten is daar weinig gelukkig aan. Echter kan het lenen van een klein bedrag wel een uitkomst bieden in uiterste nood, zoals in dit geval. Eerder schreef ik daar al over met de vraag ´is een minilening een goed idee voor mijn situatie´. Bekijk dan ook of in jouw geval de geldbehoefte dusdanig groot is dat je daar gebruik van gaat maken.

Waar kun je 1000 euro lenen euro lenen

waar lenenIn mijn artikel ´1500 euro lenen zonder bkr toetsing´ga ik uitgebreid in op de vraag wat het maximale is wat je met een flitskrediet kunt lenen. Ook de werkelijke kosten die je moet betalen, dus wat staat er onder de streep, komen ruimschoots aan bod. Maar waar dat onderwerp over gaat geldt natuurlijk ook voor lagere bedragen. Vanaf €100 ben je welkom, dus ook oplopende bedrag zoals €400 en €500. In onderstaande tabel kun je zien wat de aanbieders van dit moment zijn. Houd rekening met kosten zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ben je met het bedrag van €1000 echt uit de brand geholpen en kun je nergens anders terecht, dan zou je gebruik kunnen maken van één van deze minileningaanbieders.

Overzicht van recente aanbieders minilening

Minilening aanbiedersMinilening aanvragenMinimaal bedragMaximaal bedrag
Ferratum€100€1500
Saldodipje€50€1000
CashperGestopt
LoandomeGestopt

Hoe lang duurt het voordat ik geld heb

hoe lang duurt hetLeuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker is een term die gebruikt wordt door de belastingdienst en geldt zeker ook voor het aanvragen van €1000 euro lenen. Is je aanvraag eenmaal goedgekeurd, dan kun je er op rekenen dat het bedrag binnen 24 uur op je rekening staat. Soms sneller, bijvoorbeeld als het niet druk is en je aanvraag snel wordt bekeken en goedgekeurd. Maar het kan ook iets langer duren, doe je je aanvraag op een zaterdag dan zit er natuurlijk de zondag tussen. Op zondag worden er geen overboekingen gedaan en moet je dus wachten tot maandag. Aan de andere kant ook niet zo heel erg, want als je het geld binnen krijgt dan kun je op maandag direct je openstaande rekeningen betalen en dit wordt dan nog dezelfde dag verwerkt. Doe je dit op zondag, dan wordt het ook pas de volgende dag behandelt.
benodigdheden aanvraag minilening

Snel een klein bedrag lenen

snel lenenVoor het snel lenen van een klein bedrag moet je natuurlijk in Nederland woonachtig zijn, over een geldig legitimatiebewijs beschikken, een Nederlands mobiel nummer en een Nederlandse bankrekening beschikken. Het aanvragen gaat snel en simpel, daar ben je niet langer dan 5 minuten mee bezig. Een ander voordeel vind ik wel dat er geen persoonlijk contact nodig is, zelfs de kans dat iemand van het bedrijf je gaat opbellen is zo goed als uitgesloten. Je stuurt bij de aanvraag een kopie van je bankafschrift mee (per e-mail) en daarop dient de storting van je inkomen op te staan. Maak je foto´s met je mobiele telefoon, zorg er dan voor dat deze haarscherp zijn en dat alle 4 de hoeken van het document in beeld staan. Ook dit is weer om fraude te voorkomen, een document kan namelijk ook met Photoshop bewerkt zijn.

1000 euro lenen euro lenen zonder bkr toetsing

geen bkr toetsingIk heb het eerder in dit artikel al over gehad, maar voor alle duidelijkheid zal ik het nog eens neerpennen. Bij het aanvragen van een minilening, voor welk bedrag dan ook wordt géén bkr toetsing gebruikt. De kredietverstrekkers gebruiken wel een ander systeem voor een kredietcheck, welk systeem dat precies is en hoe er getoetst wordt is uit de geboden informatie niet te achterhalen. Mijn idee is dat het een bedrijf is waar achterstanden vrijwillig kunnen worden gemeld en dat op deze manier bijhoudt. Hier hoef je je echter niet veel zorgen over te maken. Ik denk dat er mee geschermd wordt om de consument te waarschuwen.

Saldodipje
Vanaf €100 - Max €1.500
Snel op je rekening
Simpel aanvragen
Géén bkr toetsing
Aflossen in termijnen