200 euro lenen

Wil je 200 euro lenen dan kun je kiezen voor een minilening. Daarmee kun je een klein bedrag lenen en dit ook weer snel terug betalen, zo zit je er niet te lang aan vast en betaal je ook niet zo heel veel rente, het is immers een klein bedrag en de looptijd is kort tot maximaal 45 dagen. Was je van plan om voor jezelf wat leuke kleding te kopen en doet je pinpas het niet meer, dan kan een minilening een uitkomst zijn om je voor een korte periode van een leuk bedrag te voorzien.

Saldodipje
Vanaf €100 - Max €1.500
Snel op je rekening
Simpel aanvragen
Géén bkr toetsing
Aflossen in termijnen

200 euro lenen

Naast 100 euro lenen is het bedrag van 200 euro een veel gevraagde lening, vaak is het handig om eventjes wat lucht te hebben op financieel gebied. Let je goed op de voorwaarden bij het aanvragen van een minilening dan kun je ook nog eens aardig besparen op de kosten. Je moet vaak voor extra´s betalen die je natuurlijk niet hoeft te nemen, zo moet je bijna altijd betalen als je de minilening supersnel wil ontvangen, heb je een paar dagen de tijd dan hoef je deze kosten niet te maken.

Geld lenen zonder bkr

Er is in Nederland een grote groep mensen (90.000) die een negatieve registratie bij het bkr hebben opgelopen omdat ze een lening, een creditcard of een postorderbedrijf niet op tijd hebben terugbetaald. Dit heeft vervelende gevolgen, ook omdat na afbetaling de melding nog 5 jaar lang blijft staan. Het gevolg hier van is dat je voor een lening met een groter bedrag vanaf 5.000 euro niet kunt aanvragen.

Minilening zonder bkr toetsing

Gelukkig is er voor de groep mensen die niet terecht kunnen voor een reguliere lening nog wel een uitkomst. Het flitskrediet ofwel de minilening stelt mensen in staat om zonder bkr toetsing een bescheiden bedrag aan te vragen, natuurlijk moet je wel in staat zijn om de lening binnen de afgesproken periode terug te betalen. Houd je hier aan, dan kun je de volgende keer dat je een minilening nodig hebt deze zelfs per sms aanvragen. Wat dat betreft dient gemak de mens.