300 euro lenen

300 euro lenen is wel een bedrag waar je iets mee kunt, dit soort bedrag worden ook wel gebruikt voor de vakantie wanneer je niet genoeg zakgeld hebt om nog wat te besteden te hebben op je plaats van bestemming. Vaak is een vakantie al duur genoeg en schiet het meenemen van voldoende cash of een opgeladen pinpas er nog wel eens bij in. Het is toch uiterst vervelend als je in zo´n situatie terecht komt.

Saldodipje
Vanaf €100 - Max €1.500
Snel op je rekening
Simpel aanvragen
Géén bkr toetsing
Aflossen in termijnen

Voorschot op je salaris

Wil je 300 euro lenen dan kun je kiezen voor een minilening, zie deze vorm van lenen eigenlijk als een voorschot op het salaris wat je aan het einde van deze of volgende maand gaat ontvangen. Je betaalt natuurlijk rente over het bedrag wat je gaat lenen en eventueel ook kosten die je maakt om de minilening extra snel uit te laten betalen.

300 euro lenen

Komt het einde van de maand weer in zicht en doet je pinpas het niet? Hartstikke vervelend, zeker als je nog rekeningen hebt liggen die eigenlijk nu betaalt moeten worden. In dat geval is het wel eens handig dat je altijd nog een klein bedrag kunt lenen om dit snel te kunnen doen, let er wel op dat je dit bedrag weer snel moet aflossen, maximaal is dit binnen 45 dagen, andere opties zijn 15- en 30 dagen.

Lenen met spoed

Heb je haast om het bedrag te lenen, kies dan voor de optie ´snel uitbetalen´, deze optie kost geld, maar je kunt er dan wel van uit gaan dat na goedkeuring van je aanvraag de 300 euro binnen 10 minuten op je rekening staat. Het is natuurlijk je eigen keuze of je van deze service gebruik maakt, heb je wat meer tijd dan laat je deze optie achterwege en kun je aardig besparen op de kosten die je moet maken. Andere populaire bedragen om te lenen zijn 100 euro en 200 euro.

Wat zijn de kosten van een minilening

Bij het aangaan van een minilening betaal je natuurlijk altijd rente over het bedrag wat je aanvraagt, deze rente ligt op moment van schrijven op 15%. Maar aangezien het hier om een klein bedrag en een korte looptijd gaat is het bedrag dat je aan rente moet betalen niet zo hoog. Met een minilening van 300 euro en in 30 dagen aflossen betaal je €3,50 aan rente, kies je vervolgens niet voor de snel uitbetalen optie dan betaal je na 30 dagen in totaal €303,50 terug.