500 euro lenen (aanbieders en kosten)

500 euro lenen

500 euro lenen

Heb je ook wel eens het idee dat de maand te lang is en dat daarom je salaris zo lang duurt? Veel mensen hebben daar last van om tot het einde van de maand de eindjes aan elkaar te knopen. Je hebt dus nog een rekening van €500 liggen die met spoed betaalt moet worden. Maar ook kan het zijn dat je gewoon wat extra geld nodig hebt voor de boodschappen, of om eens heerlijk uit eten te gaan. Lastig, want je moet nog ruim een week wachten voordat je salaris op je rekening staat. Je gaat dus op zoek naar mogelijkheden om ergens €500 te kunnen lenen tot het einde van de maand. Hoe ga je dit doen? Ga je het lenen bij familie of vrienden? Als dat kan en je weet zeker dat je het snel kunt terugbetalen dan is dat veruit de beste optie. Maar niet iedereen heeft die mogelijkheid en moet dus naar iets anders op zoek.

500 euro lenen

Nu moet ik zeggen dat het niet een enorm bedrag is waar je naar op zoek bent. Maar het is altijd hetzelfde liedje, heb je €500 in je zak zitten dan is het niks en glipt het door je vingers voordat je er erg in hebt. Aan de andere kant, als je €500 nodig hebt dan blijkt het toch ineens een ander verhaal te worden en moet je jezelf in allerlei bochten gaan wringen om dit bedrag te kunnen bemachtigen. Gelukkig is er nog wel een oplossing zonder dat je familie of vrienden moet gaan lastig vallen met je gebedel. Je kunt kiezen voor een klein krediet welke je rapido moet aflossen. Ik zal je uitleggen waar je dit kunt aanvragen en hoe dat in elkaar steekt.

Minilening voor 500 euro

minilening 500Er zijn in Nederland een paar aanbieders die je kunnen helpen met een dergelijk klein bedrag. Dat zijn de zogeheten aanbieders van een minilening. Het is mini omdat je niet meer dan €1500 kunt lenen voor een zeer korte periode. Dus ook voor jouw gewenste bedrag van €500 kun je er terecht. Dit soort bedragen moet je dus echt onwijs snel weer terugbetalen, wel iets om rekening mee te houden natuurlijk. In het geval van een aanvraag van €500 moet je er op rekenen dat je dit binnen 30 dagen weer helemaal moet hebben afgelost. Het kan ook niet in meerdere maanden zodat het uitgesmeerd wordt. Je moet het hele bedrag inclusief rente en kosten binnen 30 dagen aftikken.

Wat zijn de kosten

Buiten het bedrag welke je moet terugbetalen betaal je ook rente en een verzekering die je verplicht moet nemen. Ik zal de kosten voor je op een rijtje zetten. Dus, wat moet je betalen na 30 dagen:
1. Het geleende bedrag: €500
2. Rente: €8,13
3. Kosten garantstelling: €170,82
Totaal te betalen: €678,59
Je ziet dat er forse kosten bij komen kijken. Is het handig om te doen? Tsja, dat kun je zelf het beste beslissen, maar nu je wat het totaal gaat kosten is dat in ieder geval geen verrassing meer.

Hoe vraag ik dat aan dan?

aanvragen klein bedragHet aanvragen gaat heel simpel en doe je in minder dan 5 minuten. Je gaat naar de website van de aanbieder en geeft aan hoeveel je wil lenen. Daarna vul je je gegevens in zoals naam, adres, woonplaats, enz. Aangezien alles per e-mail gaat moet je dus ook een kopie van je legitimatie en een kopie bankafschrift online versturen. Eigenlijk heb je het dan al gehad en kan je aanvraag verstuurd worden. Een kind kan de was doen.

Hoe lang duurt het

Na goedkeuring van je aanvraag kun je er van uit gaan dat je binnen 24 uur je €500 op je rekening hebt staan. Natuurlijk duurt een aanvraag gedaan op vrijdag of zaterdag iets langer. Maar op vrijdag, als het vroeg in de ochtend aanvraagt kan het ook nog dezelfde dag op je rekening binnen komen. Als je snel alle gevraagde papieren aanlevert dan zal je aanvraag ook snel bekeken en goedgekeurd worden.

Hoeveel kan ik aanvragen

hoeveel kan ik aanvragenAls je voor een eerste keer aanvraagt dan kun je maximaal €800 kiezen. In dit geval van €500 is dit dan ook geen probleem. Vraag je voor een volgende keer aan en heb je de vorige lening netjes op tijd voldaan dan kun je kiezen voor het maximale bedrag van €1500. Let wel dat bij hogere bedragen ook de verzekering (externe garantsteller) navenant duurder wordt. Dit zijn forse bedragen, dus houd dit goed in de gaten zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.