Is een minilening een goed idee voor mijn situatie?

Is een minilening een goed idee voor mijn situatie

Is een minilening een goed idee voor mijn situatie

Is een minilening een goed idee voor mijn situatie is een vraag die je zelf het beste kunt beantwoorden. Heb je echt dringend geld nodig, of kan dit wachten totdat je salaris weer wordt gestort. Immers het aangaan van een minilening is niet gratis en je moet je dan ook afvragen of je dit moet doen. Heb je werkelijk iets dringends te betalen of ga je een weekendje weg of heb je ergens een etentje en heb je geen geld meer op je rekening staan, dan kun je overwegen om een minilening aan te gaan vragen.

Is een minilening een goed idee voor mijn situatie

Stel je hebt snel 400 euro nodig omdat je wat rekeningen hebt liggen die echt niet meer uitgesteld kunnen worden. Ze liggen al een paar weken bij je thuis en elke dag weer is het ´morgen ga ik ze betalen´. Maar met dit systeem blijven de rekeningen natuurlijk veel te lang liggen en heb je je beschikbare geld al aan andere dingen uitgegeven. Eenmaal geld op zak, dan merk je ook hoe snel dit door je vingers glipt. Vaak met meerdere kleine bedragen gaat het aan het einde van de rit toch ongekend hard naar beneden.

Minilening
Géén BKR toetsing
Geen poespas
In 24 uur geld

Minilening aanvragen

Heb je voor jezelf besloten om toch een minilening aan te gaan vragen dan zijn er verschillende opties die je kunt benutten. Er zijn namelijk meerdere aanbieders die dit voor je kunnen verzorgen. Denk daarbij aan bedragen tot ongeveer 1000 euro. Een ander aspect bij het aanvragen is dat je wel voldoende inkomen moet hebben. De richtlijn is dat je minimaal 900 euro op je rekening moet bijgeschreven krijgen elke maand. Voldoe je hier aan dan heb je grote kans dat je aanvraag wordt goedgekeurd.

Hoeveel kan ik krijgen

Het verschilt wat per aanbieder wat je kunt krijgen bij een aanvraag, maar ga er van uit dat je minimaal 100 euro kunt aanvragen en maximaal 1000 euro. Let er ook op dat je het geleende bedrag in één keer moet aflossen, dit kan dus niet in termijnen. Dat is ook precies de reden dat de meest populaire bedragen rond de 300 euro liggen. Dit is goed te behappen wat betreft het aflossen, met de maximale bedragen van rond de 1000 euro in één keer teruggeven wordt dit toch wel een stuk lastiger.

Dit vind je misschien ook leuk...