Snel een klein bedrag lenen met een minilening

Snel een klein bedrag lenen met een minilening

Snel een klein bedrag lenen met een minilening

Heb jij dat ook wel eens? Je zit ineens midden in de maand zonder geld en je hebt toch echt geld nodig om iets te kunnen betalen. Of misschien heb je wel een etentje met vrienden en je wil natuurlijk je eigen deel kunnen betalen. Met snel een klein bedrag lenen met een minilening zorg je er voor dat je binnen 24 uur weer geld op je rekening hebt en je weer gewoon kunt pinnen zonder dat er rook uit de pinautomaat komt. Lees hieronder meer over aanvragen, voorwaarden en bedragen die je kunt aanvragen.

Snel een klein bedrag lenen met een minilening

Nou je kunt dus een klein bedrag lenen tot maximaal 800 euro. Bij goedkeuring heb je dat snel op je rekening, met snel op je rekening heb ik het dan over binnen 24 uur. Het kan ook wel op dezelfde dag, maar dan moet je het ´s morgens heel erg vroeg aanvragen zodat je de eerste bent wanneer het bedrijf open gaat. Het minimale bedrag wat je aan kunt vragen is 100 euro en verder alles daar tussenin. Dus €100,-, €200,-, €300,-, €400,-€500,-, €600,-, €700,- en tot slot €800,-. Halve bedragen van bijvoorbeeld €350,- zijn helaas niet toegestaan.

Minilening
Géén BKR toetsing
Geen poespas
In 24 uur geld

Waarom een klein bedrag lenen?

Een klein bedrag kan je in tegenstelling tot een fors bedrag zoals je krijgt bij een persoonlijke lening helpen om even snel wat geld tot je beschikking te hebben. Anders dan bij gewonde leningen kun je ook niet in gedeelten terug betalen, maar moet het volle bedrag in één keer worden overgemaakt naar de kredietverstrekker. Dit kan wat lastig lijken, maar aan de andere kant ben je er wel meteen van af en kun je er een volgende keer gewoon weer terecht voor een aanvraag. Als je natuurlijk netjes op tijd het geleende bedrag terugstort. met spoed geld lenen is dus in dit geval wel terecht.

Is het wel vertrouwd

De bedrijven die zich bezighouden met het verstrekken van kleine leningen, ofwel voorschotjes dienen een vergunning van het afm hebben voordat ze in Nederland deze leningen mogen verstrekken. Je weet dus wanneer je in Nederland aanvraagt dat dit bedrijf een vergunning heeft. je kunt ook altijd op de website van de aanbieder zien onder welk vergunningnummer deze opereert. Bij twijfel kun je nog de website van het afm zelf raadplegen en vervolgens de naam van de aanbieder intoetsen.

Dit vind je misschien ook leuk...