Snel geld lenen met een minilening

Het is zo´n beetje iets waar heel Nederland op zit te wachten, snel geld lenen met een minilening. Bij alle mogelijke andere kredieten die je kan aanvragen is de flitslening veruit het snelste te regelen. Dat het aanvragen snel gaat is duidelijk, maar ook de uitbetaling van het aangevraagde bedrag is razendsnel te noemen, binnen 24 uur staat het geld op je rekening en soms zelfs sneller.

Nu aanvragen!

In sommige gevallen kan het namelijk al dezelfde dag op je rekening staan. Vraag je vroeg in de ochtend aan, dan zal je aanvraag snel bekeken worden en als al je gegeven informatie in orde is zal niets een snelle uitbetaling in de weg staan.

Waarom snel geld lenen?

Als je eenmaal tot het besef bent gekomen dat je op zeer korte termijn een bedrag wil lenen mag het duidelijk zijn dat je dit ten eerste snel wil kunnen aanvragen en ten tweede natuurlijk snel op je rekening wil hebben staan. Een andere reden kan zijn dat je met spoed iets moet betalen.

Zeker heb je er dan geen behoefte aan om dagenlang op je betaling te gaan zitten wachten. Tegen de tijd dat het dan gestort wordt dan hoeft het wellicht niet meer. Daarom is haast geboden.  In een ander geval kan je auto het begeven hebben en heeft deze een dringende reparatie nodig, je moet immers met je auto naar het werk en kunt eigenlijk geen dag zonder.

Het kan ook zijn dat net wanneer je een belangrijke voetbalwedstrijd wil zien de televisie kapot gaat. Dat is extra vervelend omdat je vrienden hebt uitgenodigd om bij jou thuis de wedstrijd te komen kijken. Ook in dit geval is snelheid weer van belang. Met het ontvangen geld kun je namelijk direct een andere televisie gaan kopen.

Over de minilening

Over het microkrediet zelf heb ik al vele artikelen geschreven waar ik uitgebreid beschrijf en uitleg wat een minilening precies is. Voor de volledigheid zal ik je dit overzicht nog eens geven. Met een flitskrediet kun je voor een korte periode tot maximaal 62 dagen een klein bedrag lenen.

Het minimale bedrag wat je kunt aanvragen is 100 euro, vanaf 500 euro wordt gesproken over een pluslening. Je aanvraag kan niet meer bedrag dan 1500 euro per keer. Voor een eerste aanvraag, je hebt dus nog nooit eerder een minilening ontvangen, geldt een maximum van 600 euro.

Voorts wordt er geen BKR toetsing uitgevoerd, je hoeft je hier dus geen zorgen over te maken. Ben je eerder voor een reguliere lening (persoonlijke lening, doorlopend krediet) afgewezen vanwege een BKR notering, in het geval van een kleine geldlening speelt dit geen enkele rol.

Wat zijn de voorwaarden

Net zoals de aanvraag en het hele verwerkingsproces zijn ook de voorwaarden voor het verkrijgen van een minilening simpel en duidelijk. Je ziet deze in onderstaande tabel.

Voorwaarden minilening

18 jaar of ouder
Minimaal inkomen 900 euro
Nederlandse bankrekening
Mobiel nummer
Legitimatiebewijs
Nederlands woonadres
Eerdere minilening is afbetaald
Saldodipje
Vanaf €100 - Max €1.500
Snel op je rekening
Simpel aanvragen
Géén bkr toetsing
Aflossen in termijnen
Ferratum
Vanaf €100 - Max €1.500
Betaal in termijnen
Geld lenen zonder gedoe
Géén bkr toetsing
Automatische goedkeuring

Dit vind je misschien ook leuk...