Waar kun je een minilening afsluiten

Waar kun je een minilening afsluiten

Waar kun je een minilening afsluiten

Het is in Nederland zo geregeld dat elke aanbieder van wat voor leningen dan ook, dus ook voor het krijgen van een minilening een vergunning moet hebben. Dat is ook de reden waarom het aanbod nogal eens wisselt. Bedrijven zonder vergunning krijgen een boete van de overheid en dienen hun activiteiten te staken. Maar gelukkig blijven er nog wel minilening aanbieders over die hun zaakjes wél goed op orde hebben. In het vervolg van dit artikel kun je lezen waar je een minilening kunt afsluiten bij verstrekker(s) die een vergunning hebben.

Kleine bedragen

Denk niet dat je met een minilening enorme bedragen kunt lenen zoals gebruikelijk is bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Sowieso is de opzet van een klein krediet heel anders dan bij reguliere leningen. Om te beginnen kun je slechts kleine bedragen tot maximaal rond de 1000 euro lenen. Verder is er ook geen afbetaling mogelijk, je moet het hele bedrag inclusief eventuele kosten in één keer terug geven.

Minilening
Géén BKR toetsing
Geen poespas
In 24 uur geld

Minilening zonder loonstrook en bkr

Een minilening is ook voor mensen die een bkr registratie hebben en nergens anders terecht kunnen voor een geldlening. Bij het aanvragen van een flitskrediet hoef je niet na te denken of dit een probleem is, er wordt niet naar gekeken dus een minilening zonder bkr is geen probleem. Ook het hebben van een loonstrook hoeft geen onoverkomelijk probleem te zijn, zolang je maar een recent bankafschrift hebt waaruit blijkt dat je inkomen gestort wordt. Let op, de aanbieder kan te allen tijde toch een loonstrook verlangen, het ligt een beetje aan de aanbieder in kwestie.

Welke bedragen zijn er beschikbaar

De volgende ronde bedragen zijn beschikbaar voor aanvragen met de kanttekening dat er bij een eerste aanvragen je niet het maximale kunt kiezen. €100.00 – €200.00 – €300.00 – €400.00 – €500.00 – €600.00 – €700.00 en ten slotte het maximale bedrag van €800.00. Zoals je ziet gaat het hier om hele lage bedragen, maar aan de andere kant kun je met het hoogste bedrag toch aardig uit de voeten.

Wanneer terug te betalen

Zoals ik hierboven al uiteen heb gezet is het anders dan bij een reguliere lening niet de bedoeling dat je in termijnen gaat betalen. Het volledige bedrag moet in één keer overgeboekt worden naar de verstrekker. Dit kan trouwens vrij simpel met iDeal waarbij het geld ´live´ wordt bijgeschreven bij de ontvanger. Heb je dit zo gedaan, dan ben je er van af en er klaar mee. Je kunt trouwens bij aanvragen nog kiezen welke termijn je dan wil. Dit zijn de volgende termijnen: 15 dagen, iets langer is 30 dagen en het langste is 45 dagen, meer smaken zijn er niet.

Dit vind je misschien ook leuk...