Waarom zou ik een minilening nemen

Waarom zou ik een minilening nemen

Waarom zou ik een minilening nemen

Waarom zou ik een minilening nemen. Tsja het is een vraag die toch wel vaak gesteld wordt en daarom zal ik dat proberen uit te leggen. De minilening heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen, in het begin waren er aanbieders die zich niet helemaal aan de regels hielden, maar tegenwoordig is dit aardig op orde. Een flitskrediet is vooral zo populair omdat je op een snelle manier een relatief klein bedrag kunt lenen. Je moet het weer snel teruggeven, dus je bent er inderdaad ook weer snel mee klaar.

Waarom zou ik een minilening nemen

Je moet deze vorm van lenen meer zien als een voorschot op je salaris wanneer je rap iets moet betalen en wat dan ook niet kan wachten. Denk aan je abonnement voor je telefoon waar je al 2 maanden mee achter loopt, of een rekening van je gas en licht die ook wel ineens urgent is geworden. In dit soort gevallen heb je het over vrij kleine bedragen, maar je hebt het wel snel nodig. In dit soort situaties kun je dan kiezen voor het aanvragen van een minilening.

Minilening
Géén BKR toetsing
Geen poespas
In 24 uur geld

Saldodipje

Het komt bij iedereen wel eens voor dat plots je pinpas het niet meer doet omdat je geen saldo meer hebt. Daar je sta je dan bij de pinautomaat met een lege knip, wat doe je dan? Beter is het natuurlijk om wat voorzichtiger met je geld om te gaan zodat je de maand kunt uitzingen totdat je salaris weer wordt gestort. Maar ja, dat kan niet iedereen en het kan ook wel eens onverwachts tegenzitten, dan heb je dus te maken met een saldodipje en moet je op zoek naar wat extra geld om je de maand door te helpen.

Wat kan ik lenen met een minilening

Zoals al eerder gezegd kun je met een minilening kleine bedragen lenen, dan heb ik het natuurlijk niet over een tientje of zo, want dat zet ook geen zoden aan de dijk. Je hebt het wel degelijk over honderden euro´s. Minimaal leen je 100 euro en maximaal 800 euro en natuurlijk alles wat daar tussenin ligt, zolang het maar ronde bedragen zijn. Populaire bedragen die vaak worden aangevraagd zijn 300 euro en 400 euro.

Geld lenen met bkr

Nou ja, dan blijkt uiteindelijk dat je ook nog een bkr notering hebt en bijna nergens meer terecht kunt voor een lening of een creditcard. Daar hoef je je bij het aanvragen van een voorschot geen zorgen over te maken want er wordt geen informatie ingewonnen bij het bkr register. Wel moet blijken je voor geld lenen met bkr voldoende inkomen hebt om het geleende bedrag weer te kunnen aflossen. Maar dat moet je eigenlijk bij jezelf al na gaan of dit wel of niet kan.

Dit vind je misschien ook leuk...